Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Van aki vallásvaksággal születik - [Ateizmus S02E01]

Vissza

Van aki vallásvaksággal születik - [Ateizmus S02E01]

Apr 16. | 84 perc

Társadalom és kultúra Dokumentumműsor
00:00:00
/
01:24:07

Youtube csatorna:

https://www.youtube.com/@mediavoicepodcast

🔔 Iratkozzanak fel és kommenteljenek!

👍 Lájkolják a videót, ha tetszett!Vendég:

Dr. Hajagos Antal biológus író

Az ateizmussal foglalkozó sorozatunkban olyan emberekkel beszélgetünk, akik segítségével sokféle aspektusból ismerhetjük meg a témát. Eközben hatatlanul a vallás rejtelmeiben is elmerülünk, de a megszokott témákat nem a megszokott szemszögből vizsgáljuk.

A második évadot egy olyan vendéggel nyitjuk, aki 3 könyvet is írt vallás témában, ateista szemszögből. Kiterjedt kutatásai révén komoly megismerésre tett szert a különböző vallásokkal kapcsolatosan.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ezzel a sorozatunkkal nem a vallásos emberek ellen lépünk fel, hanem egy ideológiákra épülő jól szervezett rendszer ellen, ami az emberek jelentős részének butítása, szellemi sötétségben tartása a fő célja. Nem uszítani akarunk, nem támadni akarunk, mindössze értelmes eszmecserét folytatunk egy egész emberiséget érintő fontos témában, amely nem kevésbé fontos és az emberiség jövője szempontjából legalább olyan jelentőségű, mint pl. a klímaváltozás, ill. várható globális természeti katasztrófák. Tiszteletben tartjuk a vallásos embereket, de a vallás létjogosultságát nem fogadjuk el. Ennek okai remélhetőleg kiderülnek a beszélgetésünkből. Nem kritizáljuk a vallásos embereket, sőt, kifejezetten nekik, értük szólunk, hiszen ők az elsődleges áldozatok.

👇 Kövessenek minket FB-on is! 👇

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076934704064

Stúdió bérlés:

https://mediavoice.hu/

Facebook oldal:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076934704064

Tovább a podcast oldalára